BUCHETE SPECIALE, PENTRU EVENIMENTE SPECIALE
 
Despre noi :

Oferim clienților nostri o gama larga de produse cu specific floral. An de an, rezultatele obținute demonstrează că activitatea comercială este in plină ascensiune. Serviciul comercial al firmei noastre si personalul specializat din cadrul firmei se straduiesc sa diversifice sortimentatia de produse si sa imbunatateasca serviciile oferite clientilor. Acesta oferta se inscrie in acest efort de promovare a produselor noastre.

Datorita diversitatii de produse pe care o oferim, dar si a dorintei noastre de a ne adapta cerintelor clientilor nostri, in aceste pagini comerciale nu veti regasi informatii referitoare la preturi. Daca sunteti interesat de un anumit produs va rugam sa ne contactati si veti primi informatii detaliate cu privire la sortimentele ce pot fi livrate, cantitatile si calitatile pe care le putem oferi si, bineinteles, preturile produsului in diversele sale variante. Atunci când doriti sa primiti informatii despre un anumit produs, va rugam sa fiti cât mai explicit cu putinta, pentru a va putea da informatii exacte.

Va invitam sa studiati oferta noastra si sa ne contactati pentru detalii. Vom fi onorati daca veti deveni clientul nostru.